Så er det tid igen, det er derbytid!
Rammerne kunne næppe være bedre, altså med mindre kampen skulle spilles i Saxo Bank Arena, forud for aftenens derbyopgør mod Rødovre.

Vi kommer med en sejr i ryggen, opvisning af TC og holdkammeraterne mod de forsvarende mestre, en sejr i det seneste derbyopgør mod Rødovre og sidst men ikke mindst, at kampen spilles fredag i efterårsferien. Med andre ord er alle ingredienserne til en hockeyfest på plads, når drengene i blåt skal ud og tage tyren ved hornene.

Peter Johanssons omrokering på sammensætningen af første- og tredjekæden til Esbjerg-kampen gav i den grad gevinst (gange fire), så der er en diskret forventning om, at kæderne forbliver de samme som i tirsdagens sejr. Eneste spørgsmålstegn må være målmandsposten. Er det ved at være tid til, at Sebastian Feuk får chancen på ny?

Vild med pokalturneringen og Final Four eller ej, så spidser ræset om en plads i Jyske Bank Boxen til. Med otte point ned til nummer fem og otte kampe tilbage, før de 20 kampe er spillet, er selv ikke Herning sikret endnu. En sejr i aften kan dog gøre sit til, at Rungsted med stor sandsynlighed vil være at finde i Herning til januar, mens Rødovre med en sejr reelt kan få kontakt med top fire.

Derbyopgør har deres egen charme, men vi forventer et underholdende opgør. Vi så sidst, at Rødovre ikke er et hold, hvor man trods føringer skal huske at lukke kampen ned, så kampen ikke ryger i den afsluttende intensitet.