Så gælder det en mesterlig revanche
En flot og imponerende stime blev brudt af to bump på vejen. De skal gerne udjævnes med en sejr, når det gælder sæsonens andet opgør mod de forsvarende mestre fra Esbjerg Energy.

Her er det Rungsted, der har revanchen til gode ovenpå et nederlag i anden runde, hvor esbjergenserne endte med at tage sejren efter en kamp, hvor overtaget på isen desværre ikke blev omsat til tre point.

På nær sejren over Rungsted så har Esbjerg fået noget nær lige så svingende en sæsonstart som i sidste sæson. Mens det ikke har skabt usikkerhed på Vestkysten grundet sæsonens afslutning, så er det dog en kamp, som begge parter reelt skal vinde. Rungsted hvis der skal holdes trit med Herning, samt de øvrige bejlere til top fire ikke skal indhente eller overhale i tabellen. For Esbjerg gælder det, at de med en sejr kan få kontakt med top seks-holdene.

Nøglepunkterne
Vi har fundet frem til et par nøglepunkter til kampen mod Esbjerg:

1 – No shorties
Der skal sættes en stopper for undertalsmål imod. Der er kommet mål imod, mens Rungsted har været i overtal de seneste to kampe. Om det er en konsekvens af en powerplayformation med fire forwards og blot en back, skal vi lade være usagt, men risikoen skal minimeres.

2 – Skyd, skyd, skyd
Esbjerg kommer med fem nederlag i de seneste seks kampe – senest mod Frederikshavn. Mathias Seldrup har været Esbjergs bedste i målet med en rendningsprocent på 90,10 og en GAA på 3,04, mens Nicolaj Henriksen er nede på blot 86,49 og en GAA på 3,92. Esbjerg har på 11 kampe indkasseret 39 mål, kun overgået af Herlev og Hvidovre, så der skal med andre ord en masse pucke på mål, for der er en god sandsynlighed for, at de går igennem.

Forventningen
Trods mesterskaberne til Esbjerg, så har Rungsted faktisk haft et fint tag på Esbjerg de seneste par sæsoner – især i Saxo Bank Arena. Herfra er der også en klokkeklar forventning om, at vi afslutter bumpet med en sejr over Esbjerg.