Sæsonens første sejr kom mod Rødovre

Rungsted Seier Capital jubler efter en sejr.

Der var drama for alle pengene, da Rungsted Seier Capital fredag aften hentede sæsonens første sejr med en 6-5 sejr over rivalerne fra Rødovre.

Mike Vernace fik sin Rungsted-debut, Emil Oliver Christensen spillede sit første derby i den blå trøje, og der var en kedelig episode på tribunen. Braget mod Rødovre havde flere af de ingredienser, der gør kampene til noget specielt – ikke mindst en Rungsted-sejr.

Kampen var blot to minutter gammel, da den første kedelige episode udspillede sig. Den kom udenfor isen, hvor Rødovres tilskuere formåede at fyre fyrværkeri af. Ikke just den bedste måde at gøre reklame for sig selv eller sin klub på, men hver sin fornøjelse.

De kedelige episoder fulgte derefter inde på isen. Først måtte en skadet Marcus Olsson udgå, og derefter kom gæsterne foran. Forud for det havde der ellers været et pænt Rungsted-overtag på kampen. Olsson kom dog efterfølgende med igen.

Det gjorde Rungsted også på måltavlen. Rødovres føring fik blot lov at stå i to minutter, inden Mike Vernace havde scoret sit første mål i Metal Ligaen, da han smækkede et håndledsskud fra blueline ind bag Jon Lee-Olsen i Rødovre-målet.

Rungsted-føringen kom kort tid efter, da Brendon Nash fra blueline fandt Jake Hansen, der scorede sit første mål i Rungsted-trøjen. I stedet for en Rungsted-føring efter første periode, kunne gæsterne gå til pausen med en udligning, da en overtalssituation foran Rungsted-målet førte til Jannik Karvinens 2-2 scoring.

Tjubang hvor det gik!

Anden periode bød også på et par tidlige brag, men i modsætning til i første periode, så kom de på isen. Med to scoringer på små to minutter gik kampen fra 2-2 til 4-2 da først Nikolaj Rosenthal og siden hen Robin Bergman scorede. Vi takker beskedent for, at Robin Bergman valgte at følge vores opfordring til at fejre sin MBA med en scoring og sejr over Rødovre. Tak Robin!

Marcus Nielsen fik en af hallens bedste pladser til 5-2 scoringen. Mens han afsonede sin high sticking-udvisning, kunne han nemlig se Mikael T. Christensen gøre det til 5-2.

Kevin Lindeskoug fik sit at se til i løbet af perioden, hvor han med flere store redninger reddede Rungsted i et par undertalssituationer. Der kunne sagtens være kommet flere mål i perioden. Rødovre både misbrugte et straffeslag, samt Morten Andreasen havde et skud på stolpen, mens Jake Hansen præsterede at ramme stolpen hele to gange i samme periode.

Som i første periode så sluttede anden periode også med en Rødovre-scoring. Mens Robin Bergman afsonede to minutter for kneeing reducerede Steffen Klarskov i powerplay til 5-3. En tomålsføring ovenpå en periode, hvor spillet ikke var det bedste og kampen rodet. Men efter to kampe med overtag og nul point, så tager man gerne det med.

Dramaet fortsatte

Tidligt i tredje periode forpassede Rungsted ellers en gylden chance for at afgøre kampen med en kort fem mod tre situation, men den manglende sjette Rungsted-scoring åbnede i stedet op for, at Rødovre kunne komme tilbage på tavlen. Syv minutter inde i perioden kom gæsterne på 5-4 ved Mads Eller. Med lidt over en halv periode tilbage lå kampen reelt åben. Udligningen kom derfor ikke overraskende, da Christoffer Lindhøj sad ude for en holding. Powerplayet omsatte Kevin Montgomery til 5-5 scoringen.

Nerverne sad efterhånden ude på trøjen, som haluret nærmede sig de 20 minutter for tredje gang. Med fire et halvt minut tog Peter Johansson en timeout. Om det var timeouten, der gjorde det, skal være usagt, men 42 sekunder senere havde Mattias Persson gjort det til 6-5.

Rødovres forventede pres mod slutningen af kampen, hvor Jon Lee-Olsen blev erstattet af en ekstra markspiller, led et knæk, da Sebastian Bergholt med under halvandet minut igen røg til afkøling for en albuetackling. Kampen endte derfor med sæsonens første sejr til Rungsted, hvilket i sig selv var dejligt, men at den kom efter et drama mod Rødovre, gjorde den bestemt kun bedre.