Scor et sæsonkort med Champagnebugten – join the team
Vi vil meget gerne fortælle meget mere om ishockeyen i og omkring Rungsted. Vi kan dog ikke nå alt selv, så derfor sætter vi et sæsonkort på højkant til alle dem, der vil lave indlæg på Champagnebugten.

Sådan fungerer det

  • Du leverer minimum 50 indlæg over et kalenderår (fra selvvalgt startdato)
  • Du får et sæsonkort til den efterfølgende sæson
  • Du får løbende merchandise + andet ishockeylir for din indsats – allerede inden alle de 50 indlæg er leveret

Med udgangspunkt i priserne for sæsonkort i den indeværende sæson, så forventer vi, at ”den samlede pakke” løber op i en værdi af godt 2.000 kr., hvilket bør gøre det til en af landets bedst belønnede tjanser, når det gælder dansk ishockey.

Hvorfor sådan?

Grunden til at vi vælger først at give sæsonkortet til den efterfølgende sæson, er vores forsikring for, at der rent faktisk også kommer det aftalte antal indlæg, så vi ikke risikerer, at indlæggene stopper med at komme, når sæsonkortet er udstedt.

Hvilke indlæg vil I så gerne have?

Stort set alle former for indlæg. Interviews, nyheder, analyser, fortællinger om sporten og meget mere. Og det behøver ikke kun være på skrift. Vi tager også hjertens gerne imod videoindslag.

Vi har en liste over emneområder, som vi gerne vil udbygge dækningen med, så der er mulighed for at få et forholdsvist fast stofområde.

Hvad forventes der?

Der forventes, at man skriver tilnærmelsesvis korrekt dansk, hvis man vil levere skriftlige indlæg. Derudover forventes det, at der leveres eksklusive indlæg forstået på den måde, at man ikke leverer samme indlæg til andre platforme, skulle man være involveret i flere ishockeyprojekter.