Sebastian Feuk: Jeg vil nyde hvert et øjeblik
Fredag bliver en af de helt store dage i Sebastian Feuks ishockeykarriere, når den 24-årige Rungsted-målmand drager til Østrig for at tilslutte sig det danske landshold, der i disse dage spiller en firenationersturnering.

Sebastian Feuk blev torsdag eftermiddag ringet op af landsholdets målmandstræner, Theis Møller, med et ret specielt spørgsmål:

– Jeg blev ringet op af målmandstræneren for landsholdsteamet, der spurgte, om jeg havde tid og lyst til at komme til Østrig og hjælpe landsholdet. Jeg troede, at han ringede om noget med træning i klubberne. Mit hjerte bankede helt vildt, fortæller Sebastian Feuk, der ikke var længe om at sige ja til at trække i landsholdstrøjen.

LÆS MERE: Jonas Røndbjerg scorede i sin landsholdsdebut

Den enes død, den andens brød
Den unge målmand har været blandt Metal Ligaens bedste i denne sæson, men alligevel skulle der en skade til hos Esbjerg Energys Nicolaj Henriksen, før Sebastian Feuk fik opkaldet.

– Jeg synes, at jeg har været lidt heldig at komme med på et afbud, men det skal ikke hindre mig i at nyde det. Jeg vil nyde hvert et øjeblik af det.

Drømmer om en kamp
Selvom det er første tur med A-landsholdet for Sebastian Feuk, så kan Rungsted-målmanden trække på sine erfaringer fra U18- og U20-landsholdene, når det gælder om at falde ind i rytmen med kampe i udlandet. Hvad der så venter i form af istid, er endnu et åbent spørgsmål, men håbet er klart hos Sebastian Feuk.

– Jeg har ikke fået lovning på noget, men jeg håber selvfølgelig, at der falder lidt af til mig og jeg får en kamp. Men jeg er klar til at påtage mig min rolle og kæmpe mig op, siger Rungsteds nybagte landsholdsmålmand.