Sejr: Høgen blev plukket endnu engang
Stimen lever! Trods syv skader så formåede Rungsted Seier Capital at hente endnu en sejr, da Frederikshavn blev slået for tredje gang i denne sæson.

Anelserne var en smule bange forud for kampen. Kunne drengene fortsætte opturen ovenpå sejren i Vojens, selvom Nikolai Gade, Mikael T. Christensen, Alexander Jensen, Marcus Olsson, Robin Bergman, Brendon Nash og Joachim Holten Møller alle var skrevet på skadeslisten? Ja, det kunne de.

Rungsted fik en stærk indledning på kampen og kom midtvejs i første periode også ganske fortjent foran, da svenske Agust Karlsson scorede sit første Rungsted-mål. Ikke noget dårligt tidspunkt at gøre det på!

Overtaget tippede i anden periode over til frederikshavnernes fordel. Det udlignende mål kom dog efter et ærgerligt pucktab, som Anthony DeLuca konsekvent udnyttede. Overtaget blev i store dele af tredje periode på nordjyske hænder, men en pragtkamp af Kevin Lindskoug forhindrede gæsterne i at komme foran.
Vi har tidligere på sæsonen forholdt os lidt kritisk overfor Kevin Lindskougs præstationer i målet, så det er kun lækkert, når den svenske målmand kan få kritikken til at stilne af med så stærk en præstation. Dertil er blot at sige: flere af den slags, tak!

Mens Kevin Lindskoug gjorde sit til at forhindre Frederikshavn i at tage føringen, så var Nikolaj Rosenthal ved at sikre sejren i den anden ende. Første advarsel fik gæsterne, da Rosenthals skud tog sammenføjningen, inden han kort tid efter scorede sejrsmålet.

En lækker sejr, hvor drengene alligevel kæmpede de tre point i hus, selvom skadeslisten tæller syv mand. Sejren ændrer dog ikke så meget på placeringen i tabellen, men den minimerer i den grad afstanden til holdene højere oppe i tabellen, så der nu blot er fem point op til tredjepladsen.

Kampen var desuden Nikolaj Krag Christensens sidste for Rungsted i denne omgang. Den unge forward slutter sig efter vores oplysninger nu til den danske U20-landsholdstrup forud for afrejsen til USA.

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn Whitehawks 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)
12:30 1-0 Agust Karlsson (Emil Oliver Christensen, Marcus Nielsen)
28:54 1-1 Anthony DeLuca
56:35 2-1 Nikolaj Rosenthal (Mathias Røndbjerg, Nikolaj Krag Christensen)

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 3 x 2 min.
Frederikshavn Whitehawks: Ingen.

Skud: 23-31 (10-4, 6-13, 7-14)

Tilskuere: 650.