Sejr: Rosie og co. fældede svenskerne

Sæsonens anden træningskamp kastede en sejr af sig, da Nikolaj Rosenthal førte an med to scoringer i 3-1 sejren over svenske Helsingborgs HC.

Efter en målløs første periode bragte Rosenthal Rungsted i front fem minutter inde i anden periode. Det blev også til 2-0, inden perioden var slut, da også Robin Bergman kom på tavlen. Rosenthal rundede også målscoringen af, da han kort før tid gjorde det til 3-1 med sit andet mål i kampen.

Foruden Rosenthal gjorde Thomas Lillie i Rungsted-målet også en god figur, da svenskerne var på besøg i Bitcoin Arena. Ligeledes leverede Bertram Jelert en stærk indsats på backlinjen, hvor han dannede makkerpar med Joachim Holten Møller.

Noter til kampen
I tredje periode erstattede Nicolai Andersen udgåede Nikolai Gade i tredjekæden, så den unge forward fik lidt spilletid.

Kæderne så ud som følgende:

1: Mattias Persson, Marcus Olsson, Robin Bergman, Morten Jensen, Oscar Schulze.

2: Nikolaj Rosenthal, Mikael T. Christensen, Rasmus Andersson, Joachim Holten Møller, Bertram Jelert.

3: Nikolai Gade/Nicolai Andersen, Nikolaj Krag Christensen, William Nistrup, Tobias Wildhagen, Patrick Møller.

Refleksion
Det ser mere og mere ud til, at sæsonen indledes med en ren svensk forwardformation med Persson, Olsson og Bergman. Den kæde kan meget vel komme til at udgøre andenkæden, når alle spillere er klar.

Vi har tidligere luftet vores tanker om en potentiel førstekæde bestående af Charlie Sarault, Tyler Fiddler og Nikolaj Krag Christensen. Det bliver spændende at se, om den teori holder stik – og hvis den gør, hvornår vi så får formationen at se i kamp.

Det er yderst positivt, at Thomas Lillie fik en stærk kamp i målet ovenpå den første træningskamp, der nok bare skal skrives i bøgerne, som det den var, nemlig en træningskamp.