Sejren udeblev – mestrene tabte i Aalborg

Sæsonens første sejr lader vente på sig for de forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital.

Fjerde forsøg blev heller ikke lykkens gang, da Rungsted Seier Capital tabte med 5-2 til topholdet fra Aalborg Pirates.

Især Felix Scheel var en torn i øjet på Rungsted, hvor han blev noteret for et hattrick.

Det var også Scheel, der bragte Aalborg foran, inden Marcus Olsson i et powerplay udlignede til 1-1.

Selvom Rungsted fulgte fint med i første periode, så var det alligevel Aalborg Pirates, der gik ind til anden periode med en 2-1 føring.

Modsvaret blev skudt ned

Her blev det hurtigt til 3-1, inden Oliver Hinse gjorde det til 4-1 efter 28 minutter, hvorefter Thomas Lillie blev erstattet af Jon Lee-Olsen i Rungsted-målet.

Modsvaret kom i begyndelsen af tredje periode, da Gustav Green reducerede til 4-2. Men, i stedet for et comeback svarede Aalborg konsekvent igen.

I det næste skift blev det til 5-2, hvorefter håbet om et comeback faldt til jorden, så Rungsted Seier Capital fortsat er uden sejre efter fire kampe.