Seks mand ude: Vi har alt at vinde og intet at tabe i aften
William Boysen Rungsted Seier Capital

Skadessituationen er desværre ikke blevet bedre siden tirsdagens kamp mod SønderjyskE. Tværtimod. Derfor har vi også lidt bange anelser forud for aftenens kamp i Frederikshavn.

Med seks mand på skadeslisten vil vi våge pelsen og kalde aftenens kamp for en gratis kamp, hvor vi har alt at vinde og intet at tabe, uanset hvordan det går.

Skadeslisten har vokseværk
Den i forvejen lange skadesliste, der tæller Morten Green (skulder), Marcus Nielsen (skulder), Alexander Jensen (skulder), Robin Bergman (hjernerystelse) og Mikael Christensen (hjernerystelse) blev tirsdag forøget med Mattias Persson, der stadig ikke er kampklar ovenpå den voldsomme crosschecking, han modtog i tirsdagens sejr over SønderjyskE.

William Nistrup og Bertram Jelert fik dermed en del spilletid i tirsdags. Det kan de også forvente at få i aften, hvor 17-årige Noah Samsøe og 25-årige Malthe Zeemann er kaldt op fra 1. divisionsholdet for at hjælpe.

Svær opgave
Det er næppe en nem opgave, der venter Peter Johansson forud for kampen, når kædeformationerne skal sættes. Med to hele angrebskæder ude, vil der komme pres på de tilbageværende forwards.

Skal man bare afskrive kampen, give de unge en masse istid og så spare krudtet til søndagens kamp mod Hvidovre, eller skal man gå efter den i Frederikshavn? Man vil givet vis forsøge at spille sin chance, så længe muligheden for point er til stede.