Silly season: Disse gør næppe comeback
Willie Raskob Rungsted Seier Capital

Off-season, eller silly season, kom noget tidligere denne sæson, end hvad vi har været vant til i en del sæsoner. Vi benytter den lange pause på allerede nu at se frem mod næste sæson i form af en tidlig opsummering på udsigten til flere forlængelser med de udenlandske spillere.

I første omgang retter vi blikket mod den eksisterende trup, hvis man kan kalde den det. Mattias Persson og Marcus Olsson har allerede forlænget kontrakterne, men kan man forvente at se flere udenlandske spillere fra denne sæson få forlænget kontrakterne med Rungsted Seier Capital?

Det korte svar må her være: Næppe.

Det er svært at se et comeback i Rungsted-trøjen til Juuso Pulli, Willie Raskob, Mario Lucia og TJ Moore, som trods godkendte præstationer på en række områder vel næppe aldrig levede 100% op til forventningerne. Det er dog også svært at gøre, når det er ovenpå et mesterskab og en pokaltitel.

Det store måske

Simon Fredriksson er her det helt store måske, da han unægtelig vil være billigere end de andre. Men op til den netop afsluttede sæson så vi, at aftalen med Fredriksson først kom på plads meget sent.
Det tydede på, at man til det sidste ventede i håbet om et bedre alternativ. Det kan lyde hårdt, men skulle det blive til et gensyn med #55 i Rungsted-trøjen, så vil det være ud fra samme premisse.

Over the hills and far away

Den gamle Gary Moore-sang beskriver nok bedst muligheden for at holde på Shane Hanna. Hanna blev klubbens interne topscorer og spillede sig op i ligaens top10 i sin første sæson på europæisk is – vel at mærke som back.

Det er svært at se, hvordan man skal kunne holde på Shane Hanna ovenpå den sæson. Der må uden tvivl være større og bedre betalte ligaer, der trækker i den 25-årige canadier.

2020/2021 truppen

Den nuværende trup for den kommende sæson ser således ud: