Skadeskrigen: Hvem kommer bedst ud af kampen?
Det er to hold, der uden tvivl ser frem til landskampspausen, der mødes tirsdag aften mødes i Saxo Bank Arena. Både Rungsted Seier Capital og SønderjyskE er i disse dage hårdt ramt af skader, så holdenes bredde bliver i den grad testet, når de to hold tørner sammen.

Meldingerne går på, at Rungsteds hold tirsdag aften vil være tilsvarende det, der lørdag leverede en stærk indsats mod Odense – selvom indsatsen ikke blev belønnet med et fortjent udbytte. Om kæderne blandes, tør vi ikke spå om, ej heller på målmandsposten. Vi kan blot notere, at Kevin Lindskoug ikke er at finde på ligaens top 10 liste, når det gælder målmændenes redningsprocenter eller mål i mod. Her ligger Sebastian Feuk nummer to på begge lister, når det gælder målmænd med tre eller flere kampe. Så kan man jo altid lægge, hvad man vil i, at vi pointerer det.

Holder vores meldinger fra det sønderjyske stik, så er stiller gæsterne op uden Joni Myllykoski, Derek Damon, Greg Gibson, Steffen Frank, Anders Førster (der dog er dag til dag), samt Casper Mortensen. Kevin Henderson vendte tilbage i søndagens kamp mellem SønderjyskE og Aalborg, men hvor frisk han er, kan der være tvivl om. Alt i alt så burde Rungsted, trods de mange skader hos især center-spillerne, stå stærkere på bredden end SønderjyskE. Sætter vi kæderne fra klubbernes sidste kampe overfor hinanden, så er de således ud:

LW: Nikolaj Rosenthal

C: Robin Bergman

RW: Jake Hansen

LD: Morten Jensen

RD: Brendon Nash

LW: Kevin Henderson

C: Tyler Fiddler

RW: Thomas Spelling

LD: Daniel Galbraith

RD: Jace Coyle

LW: Mattias Persson

C: Marcus Olsson

RW: William Boysen

LD: Marco Illemann

RD: Mike Vernace

LW: Frederik Rasmussen

C: Mads Lund

RW: Søren Dau Mortensen

LD: Daniel K. Hansen

RD: Rasmus Nielsen

LW: Nicolai Gade

C: Christoffer Lindhøj (D)

RW: Emil Oliver Christensen

LD: Joachim Holten-Møller

RD: Mathias Røndbjerg

LW: Martin Eskildsen

C: Ronnie Brobak (D)

RW: Kristoffer Mohr

LD: Magnus Leth Nielsen

RD: Justin Hache

LW:

C:

RW:

LD:

RD:

LW: Mads Stephansen

C: Johannes Røgilds

RW: Anders Biel

LD: Marco Petersen

RD: Rasmus Mohr

Kevin Lindskoug

Sebastian Feuk

Kasper Krogh

Thobias Filbert Petersen

Spørgsmålet er her, om en fjerdekæde til SønderjyskE vil være den faktor, der giver sønderjyderne fordelen, eller om en højere klasse – trods decimeringen hos begge hold, vil være nok til at sikre Rungsted sejren.