Skadesupdate: Det lysner
Sidste nyt fra skadesfronten er, at det heldigvis lysner, samt der er udsigt til et par snarlige comebacks.

Nikolaj Krag Christensen har smidt den røde trøje (ingen kontakt-trøjen) og træner nu fuldt med. Med tre kampe før landsholdspausen er der dermed mulighed for, at han er tilbage inden. Hvis ikke inden, så burde han være det efter landsholdspausen.

Mikael T. Christensen og Joakim Holten Møller træner begge med i røde trøjer. I forhold til andre skader så kan hjernerystelser i den grad drille og give uventede tilbagefald. Vi hører i forhold til Joachim Holten Møller, at et comeback kan komme allerede inden landsholdspausen. For Mikael T. Christensen er der endnu ikke noget estimat for, hvornår han er kampklar. Vi håber, at det går fremad for den stærke Rungsted-center, der tidligere har forsøgt at vende tilbage, blot for at blive ramt af tilbagefald. Et optimistisk bud, hvis alt går, som det skal – og der ikke kommer flere tilbagefald, så kan vi muligvis øjne et comeback til TC inden slutspillets afslutning.

Mens Alexander Jensen er ude for resten af sæsonen, så nærmer vi os nok grundspillets afslutning, inden Mattias Persson er tilbage. De seneste meldinger går på, at den svenske wing er tilbage på isen for at træne med, når vi tager hul på landsholdspausen. Hvor hurtigt det går derfra og til, at han så atter er kampklar, vides endnu ikke.