Skadesupdate – Sådan står det til
Anders Poulsen

Hvad er status på de skadede spillere?

Der er ikke meget meldt ud omkring skadessituationen hos de skadede Rungsted Seier Capital-spillere, udover at Mikkel Persson og Anders Poulsen forventes ude resten af året.

Også Bertram Jelert er ude i noget tid.

Der skulle være tale om tre knæskader her.

Mikkel Perssons vej tilbage skulle efter vores oplysninger blive lidt længere end først ventet. Seneste meldinger går på, at den unge back tidligst bliver klar i januar/februar grundet følgekomplikationer ovenpå den brækkede knæskal.

Hvor slemt det står til med Anders Poulsen, er en anden sag. Han skal være ude mindst en måned endnu. Her skulle der være tale om et beskadiget ledbånd hos den stærke center.

Sidste mand på skadesfronten er Bertram Jelert, der også er langtidsskadet. Her skulle det også være en knæskade, der både koster Jelert en lang række kampe – og deltagelsen ved U20 VM.

Koster U20 VM yderligere to spillere?

Rungsted Seier Capital ser ud til at kunne skrive yderligere to spillere på afbudslisten de kommende to uger, idet både Gustav Green og Oscar Schulze er udtaget til den bruttotrup, der forbereder sig på U20 VM i Hviderusland.

De to er derfor ikke med hverken tirsdag mod Herning eller i de kommende 14 dages tid.

Alt i alt betyder det, at Rungsted Seier Capital kommer til at mangle fem spillere de næste 14 dage, hvor de danske mestre skal spille seks kampe.