Slava scorede hattrick i norsk målfest

Ni kampe skulle der gå, før Slava Trukhno fik scoret sit første mål i den norske GET-Liga. Men så kom de også på samlebånd. Den tidligere Rungsted-spiller gik på lidt over 20 minutter fra at score sit første mål i Norge til også at have lavet sit første hattrick i Norge.

Lørenskog havde mildest talt fået en dårlig start på kampen mod Kongsvinger, hvor værterne havde bragt sig på 4-0 tidligt i anden periode. Slava reducerede med sin første scoring midtvejs i anden periode, men Lørenskog formåede aldrig at få stoppet værternes offensiv, så scoringerne fortsatte med at falde. Dog nu skiftevis med en til Kongsvinger og derefter Lørenskog.

LÆS MERE: Vind en omgang øl til fredagens Continental Cup-kamp

Anden scoring af den tidligere Rungsted-spiller kom kort inde i tredje periode, mens hattricket blev fuldendt midtvejs i tredje periode med en powerplayscoring. På to af de tre scoringer var der også en ”Rungsted-assist”, da Drew Schiestel havde sidste stav på, inden Slava Trukhno scorede.

Trods de tre Slava-scoringer så tabte Lørenskog 7-4, mens den målfarlige førstekædecenter sluttede aftenen med -1.