Special teams afgjorde slaget om Strandvejen

2, 7, 2… 7? Vi håber det!

Rungsted skulle fredag aften forsøge at vende tilbage til sejrssporet, da det gjaldt sæsonens andet slag om Strandvejen, men den forbliver på Gentofte-hænder… Lidt endnu.

Med 4-2 til Gentofte må konklusionen på kampen være, at det var de to holds special teams, der afgjorde affæren. Desværre til Gentoftes fordel.

Med tre powerplaymål og et undertalsmål var værterne fra Gentofte stærkest, når der var ulige antal spillere på isen.

Det begyndte ellers lovende, da Jake Hansen bragte Rungsted i front. Føringen blev dog yderst kortvarig, idet Joonas Riekkinen havde udlignet blot 44 sekunder senere.

Som i kampen mod Herning måtte vi se modstanderne slå til, mens den stod på Rungsted-powerplay, da Andre Pison gjorde det til 2-1, mens Emil Møller Rasmussen afsonede en slashingudvisning. Pison røg kort tid efter scoringen ud i to + 10 minutter for en checking to the head, hvor Nikolai Gade også røg ud i to minutter for at dele håndmader ud. Der gik ikke lang tid, før Mike Vernace havde udlignet til 2-2.

Med yderligere to powerplayscoringer i begyndelsen af tredje periode fik Stars effektivt lukket og slukket i sæsonens andet slag om Strandvejen. Det gav en nervepirrende afslutning, at Jake Hansen scorede sit andet mål i kampen – denne gang i powerplay, med 48 sekunder tilbage af kampen. Men udligningen og den dertilhørende mulighed i overtid udeblev.

Vi håber derfor, at der som sidste gang kommer syv sejre (eller gerne flere) ovenpå to nederlag.