Stjæler Kristian Jensen fortsat fokus?
Sæsonens første møde med sidste sæsons semifinalemodstandere står for døren.

Det kan være farligt at sammenligne de to hold ud fra sidste sæson, for der er trods alt sket en del siden.

To store spørgsmål melder sig op til kampen:

  • Kan Rungsted Seier Capital bygge videre på sejren over Esbjerg?
  • Stjæler Kristian Jensen fortsat fokus i Frederikshavn?

No Pulli, no party

Tilgangen af Juuso Pulli brugte Erik Hjalmarsson til at ryste posten og lave nye kædeformationer. Det gav pote, så mon ikke det bliver med samme opstilling i Frederikshavn.

Her er det dog spændende, om det atter er Jon Lee-Olsen, der får pladsen i målet, eller om Thomas Lillie er tilbage i målet, når Rungsted Seier Capital møder Frederikshavn.

Her er det spændende at se, hvordan sejren og de ekstra par dages træningspas med de nye formationer viser sig i Frederikshavn.

Om det også betyder tilrettede powerplayformationer, der mere matcher de regulære kædeformationer, er et åbent spørgsmål.

Voldsepisode fylder meget

Kristian Jensen og episoden der førte til hans karantæne, har fyldt meget, både i ishockeykredse men også i de landsdækkende medier – og ikke mindst i Frederikshavn, der for en stund blev fokuspunkt i en sag, som de fleste nok gerne havde været for uden.

Det bemærkelsesværdige her er, at karantænen og medieopmærksomheden faktisk har sat gang i en støttekampagne for Kristian Jensen.

Det er altså ikke hver dag, at man ser støttekampagner for voldsanklagede personer.

Episoden gør, at Kristian Jensen nu mangler i Frederikshavns andenkæde, så hvor store ændringer der kommer der, får vi svar på fredag aften.

Det er fristende at tro, at Frederikshavn her sigter efter en hurtig og holdbar løsning, der kan fungere i de måneder, hvor Kristian Jensen afsoner sin karantæne.

Mulighederne kan være, at Nikolaj Krag Christensen sættes ud som wing, og Christopher Frederiksen får centerpladsen. Alternativt kan en Alexander Bumagin eller Radim Piroutek lukke hullet efter Kristian Jensen.