Støttebilletter: Folk deler, men køber ikke
Rungsted Seier Capital

Mandag åbnede Rungsted Seier Capital op for salget af støttebilletter, et koncept der er bredt udbredt blandt de danske ishockeyklubber i håbet om, at de danske ishockeyfans vil bakke op om klubberne og være med til at reducere det slag, som Corona-virussen får på klubbernes økonomi.

I det oprindelige facebookopslag opfordrer de forsvarende danske mestre til, at folk deler budskabet og køber en støttebillet.

Efter to dage med støttekonceptet ser det dog ud til, at det kun er budskabet om at dele støttekonceptet, der er slået igennem. Onsdag middag er fakta, at der er solgt 137 støttebilletter fordelt over 77 kunder, mens facebookopslaget er delt 100 gange.

– Vi er glade for dem, der har valgt at støtte op, og der er en del der har købt mere end én billet. Når det så er sagt, så må der være en del, der har glemt at købe billetter, for vores opslag på Facebook er delt over 100 gange, fortæller Rungsted-direktør Thomas Friberg og fortsætter:

– Det er meget vigtigt, at folk der ønsker ishockey på topniveau i Rungsted, husker at støtte op.

Påvirker truppen for næste sæson

Med den tidlige afslutning på 2019-2020 sæsonen og fraværet af slutspillet arbejdes der allerede nu henimod trupsammensætningen for næste sæson.

Det er dog en udfordring, da man endnu forsøger at afværge de værst tænkelige konsekvenser af Corona-virussen.

– Vi skal træffe nogle beslutninger omkring holdsammensætningen allerede nu, og det økonomiske grundlag er ukendt på nuværende tidspunkt. Derfor er det vores forhåbning, at mange flere vil bakke op om tiltaget, end det har været tilfældet hidtil, så vi kan sætte et slagkraftigt hold sammen, siger Rungsted-direktøren.

Du kan støtte Rungsted Seier Capital ved at købe en støttebillet her.

Til sammenligning kan det nævnes, at Rødovre Mighty Bulls ifølge Sports-Blog.dk har en ambition om at sælge 2.500 billetter til 125 kr. stykket.