Svær opgave i vente i Vojens
Lucas Andersen

Minderne fra de seneste par besøg i Vojens har været ganske gode. Det til trods, så venter der Rungsted Seier Capital en svær opgave fredag aften, når de ude møder SønderjyskE.

Skades og U20-situationen vil unægtelig spille ind igen – som man også så det mod Herning.

Effektivitet er nøgleordet

Om Erik Hjalmarsson og Flemming Green atter ryster posen, er lidt usikkert. Set herfra så gør Lucas Andersen i hvert fald god reklame for sig selv i forhold til at få chancen i en af topkæderne.

Om den chance kommer mod SønderjyskE, er dog usikkert. Andersen har i hvert fald vist den effektivitet, der skal til, hvis Rungsted Seier Capital skal have point med hjem fra Vojens.

SønderjyskE giver ikke så mange chancer væk, som Herning gør. Det er derfor vigtigt, at netop den manglende effektivitet mod både Esbjerg og Herning på det seneste findes, hvis man skal have noget med hjem.

Hård julemåned

Med en hel kæde væk stiller det krav til den resterende del af truppen. Det stiller også krav til, at man ser længere frem.

SønderjyskE ude, Frederikshavn ude og Aalborg hjemme er, hvad der står på menuen for Rungsted Seier Capital i den kommende uge.

Det er sådan set kampe, som man ikke har råd til at tabe, hvis man gerne vil beholde andenpladsen.

Udfordringen er blot, at man hurtigt kan være tvunget til at dosere spilletiden blandt de tilbageværende spillere, så man ikke ender med at indkassere overbelastningsskader som følgevirkning, blot for at sætte truppen under et endnu større pres.

Ja, glædelig jul, fristes man til at sige. Lad os håbe, at vi ikke løber ind i lige så mange skader, som det var tilfældet for et par sæsoner siden.

Ses i Vojens! Hvis vi ikke gør, så opdaterer Champagnebugten derfra.