Svært opgør i nord venter svækket trup
William Boysen

Selvom Rungsted Seier Capital har haft et solidt overtag (otte for 10) i de seneste 10 kampe mod Frederikshavn White Hawks, så venter der de forsvarende mestre og pokalvindere en svær opgave i Frederikshavn – ikke mindst på grund af de mange skader.

Topopgør om vigtige point

Rungsted Seier Capital erobrede i slutningen af Final4-kvalifikationen andenpladsen fra nordjyderne, der ellers tidligt på sæsonen så ud til at danne parløb med deres naboer fra Aalborg i en kamp om andenpladsen.

Det er dog ikke et direkte slag om andenpladsen, men et nederlag til Rungsted Seier Capital vil dog betyde, at frederikshavnerne næsten kan lukke hullet – især i betragtning af at de har spillet to kampe færre.

LÆS MERE: BIG DATA: Mid-season update

Svær opgave

De seneste par kampe har været langt fra nemme for Rungsted Seier Capital, der trods fraværet af fem til seks spillere har fået seks point i de seneste to kampe.

Med så mange folk væk er det langt fra en selvfølge, selvom modstanderen hedder Odense.

Der er dog væsentlig stor forskel på, om modstanderen hedder SønderjyskE, Odense eller Frederikshavn, for White Hawks er langt fra så hårdt ramt af skader og U20 VM – ja, det er også noget man kan blive ramt af i disse tider, når man giver istid til unge spillere, når kampprogrammet ikke er lagt derefter.

Når det er sagt, så skal der være væsentlig større fokus på det defensive, end der var mod Odense. En indsats i defensiven som i Vojens – og en toppræstation af Thomas Lillie i målet kan være det, der kan bane vejen for en lille overraskelse i det høje nord.

Vi håber – men vi ved også, at det bliver svært under de nuværende forhold.