TC: Skal jeg stoppe eller blive ved?
Faceoff har lavet et stort interview med Mikael T. Christensen, hvor den uheldige forward fortæller om de situationerne med hjernerystelserne og hvilke tanker, han går med ovenpå hjernerystelserne.

– Min klub tænker udelukkende på mit helbred og der er ikke noget pres derfra. Der er mange, der siger til mig: Hvorfor holder du ikke bare nu, og det kan jeg også godt se fornuften i. Omvendt har jeg det svært med ikke selv at skulle bestemme, hvornår jeg stopper med at spille ishockey. Det er en stor del af min identitet, jeg definerer mig selv som ishockeyspiller og næsten alle mine venner er i sporten, siger Mikael T. Christensen til Faceoff.

– Skal jeg tilbage på isen, skal det være på et ordentligt niveau. Jeg skal være klar til at spille en rolle på mit hold, og mentalt skal jeg også være klar til at spille igen. Jeg er ikke typen, der spiller for halv kraft, det ønsker jeg heller ikke. Og selvfølgelig tænker jeg også på, hvor mange skud, jeg har tilbage i bøssen og hvor meget, jeg vil kunne holde til.

– Sidste sæson ville jeg tilbage hurtigst muligt, den her gang har jeg ikke givet mig selv nogen frist. Jeg tager det dybt seriøst og det samme gør min klub. Jeg aner simpelthen ikke, hvad der kommer til at ske, og jeg vil ikke sætte nogen deadline, siger TC.

Du kan læse hele interviewet med Mikael T. Christensen HER.