Tenniscifrene skal revancheres
Willie Raskob

Tenniscifrene fra 0-6 nederlaget til Esbjerg Energy skal vaskes væk, når Rungsted Seier Capital tirsdag aften møder bundholdet fra Odense Bulldogs.

Her bliver det spændende at se, hvilket boost trænerfyringen har givet de fynske bulldogs, der absolut ikke havde meget bid i sig, sidst de danske mestre slog vejen forbi Fyn.

Offensiven skal føre an

Meldingerne fra Odense-lejren går på, at Bulldogs med trænerskiftet ønsker at finde et mere offensivt udtryk.

Med fynboernes trup er det svært at se, hvordan dette udtryk skal komme, uden de afgiver flere chancer i den anden ende af banen.

Lige netop det skal Rungsted Seier Capital udnytte til at revanchere øretæven hjemme i Bitcoin Arena til Esbjerg.

Der må også være revanchetørst i mestrenes offensiv ovenpå den første kamp i rigtig lang tid, hvor de forlod isen uden scoringer.

Hvem skal lukke hullet efter Anders Poulsen?

Med Rungsted-briller er der også et yderst interessant spørgsmål, som skal forsøges besvaret allerede mod Odense, nemlig hvem der skal erstatte langtidsskadede Anders Poulsen som center i tredjekæden.

Der er lidt to muligheder. Enten rystes posen helt og de fire kæder ændres – måske på nær ”svenskerkæden”.

Mulighed nummer to er en en-til-en erstatning, hvor for eksempel Gustav Green rykker en kæde frem og udfylder centerrollen i tredjekæden.

Green var dog ikke med i Esbjerg-kampen, ligesom Bertram Jelert, så om det overhovedet er en aktuel mulighed tirsdag aften, må vi lade os overraske og se, når holdopstillingen kommer ud.

Dette kan dog også vise sig at være en stakket frist, hvis Gustav Green, som det forventes, udtages til U20 VM og tager afsted efter fredagens kamp – måske endda med et par holdkammerater.

I værste fald kan Rungsted Seier Capital, med Anders Poulsens skade, komme til at mangle op til fem spillere i godt to uger i december.