Tidligere Rungsted-målmand indstiller karrieren
Karrierens sidste ishockeykamp er spillet og skøjterne lagt på hylden for Mike Clemente, der vogtede Rungsted-målet i 2015-2016 sæsonen.

Den 28-årige nu forhenværende ishockeymålmand indstiller karrieren efter to sæsoner hos engelske Manchester Storm.

– Det er blevet tid for mig til at sige tak til alle dem, der har gjort de sidste to år så fantastiske. Tak til mine holdkammerater og trænere for at finde sig i min stinkende mad i bussen, toiletpauserne, de konstante forsinkelser og den elendige kørsel. Tak til materialemændene og lægestaben for at føje mig i forbindelse med mine pre-game ritualer. Tak til de fans der opmuntrede – og buhede af, mig. Tak til mine værelseskammerater for at lade mig være et monster. Tak til min familie og min lidende kæreste for at hjælpe mig med at leve min drøm og se mine sidste kampe. I har alle fået mig til at smile, og intet slår at spille hockey, når man smiler. Det er langt om længe tid for mig til at være tættere på de mennesker, som jeg altid har holdt haft tæt på mig på bagsiden af min hjelm. Tak, skriver Mike Clemente på sin Instagram-profil.

Clemente slutter derfor sin ishockeykarriere af ovenpå tre år i Europa, hvor opholdet i Rungsted var det første, hvor det blev til 29 kampe i Rungsted-målet.