Topopgør og TV-kamp – bliver nederlaget i Frederikshavn revancheret?
Marcus Olsson
Marcus Olsson

Den står både på topopgør og TV-kamp, når Rungsted Seier Capital fredag aften tager imod Aalborg Pirates.

Det store spørgsmål, som de forsvarende mestre skal forsøge at besvare, er, om de får revancheret sig ovenpå nederlaget i Frederikshavn mod titelbejlerne, eller om de mange skader og VM-udtagelser atter sætter sine spor på spillet og resultaterne.

Rungsted Seier Capital er her med sikkerhed uden Gustav Green, Oscar Schulze, Mikkel Persson og Anders Poulsen, mens der ikke er nogle meldinger på, at Bertram Jelert atter er skadesfri.

Det store spørgsmål er Rasmus Andersson, men om den unge wing atter er blevet sin skulderskade kvit og er kampklar til opgøret.

Det ligner derfor endnu en kamp, hvor Nicolai Harries Andersen og Patrick Møller er at finde på holdkortet.

Ligeledes virker det sandsynligt med et genvalg til Thomas Lillie i målet på trods af, at mestrenes førstevalg i målet blev erstattet efter første periode i tirsdagens kamp i Frederikshavn.

LÆS MERE: Blog: Befriende udmeldinger i en ellers unuanceret debat

Kan mestrene stoppe piraterne?

Aalborg Pirates har i denne sæson været uovervindelige på hjemmebanen. Disse tendenser er også blevet udbredt til udebanekampene, hvor piraterne har plyndret og hærget de sidste tre kampe, som alle har været på udebane.

De mange skader og landsholdsudtagelser i betragtning kan man argumentere for, at det på mange måder er en gratis kamp for Rungsted Seier Capital.

Spørgsmålet er bare, om det nu også er det… Point eller ej, så har de danske mestre brug for at rejse sig ovenpå øretæven i Frederikshavn. Ikke mindst i en TV-kamp, hvor man helst skal vise en indsats, der er et mesterhold værdigt – også når der er skader og VM-udtagelser.