Tre i træk! Piraterne blev sænket
Det blev til alle gode gange tre mod Aalborg, da Rungsted hentede tredje sejr i træk – både i ligaen og over Aalborg.

Vi prikkede i vores optakt lidt til ham, Aalborgs russiske superstjerne, Kirill Karbanov. I modsætning til sidste kamp gjorde Karbanov sig noget hurtigere bemærket denne gang – da han efter seks minutter tog kampens første udvisning. Det efterfølgende powerplay blev desværre ikke omsat til kampens første scoring.

Mulighederne var ellers til, at den skulle være faldet i løbet af første periode. Mattias Persson havde i flere omgange muligheden for at bringe Rungsted i front, men ind ville pucken ikke.

Det begynder at tynde ud med spillere til centerpositionen, efter Alexander Jensen havde givet Morten Green og Marcus Nielsen selskab på lægterne. Så da Marcus Olsson måtte ud og have ordnet skøjten efter et slagskud, var det Marco Illemann, der røg op og udfyldte tomrummet.

Kort inde i anden periode faldt den første scoring. Blot 19 sekunder efter, at pucken var blevet smidt til anden periode, havde Nikolaj Rosenthal sendt Rungsted i front ovenpå en frispilning af Mikael T. Christensen.

Føringen stod i fem minutter, inden Martin Højbjerg udlignede. Rungsted fik muligheden for at runde perioden af med en powerplayscoring, da Kabanov tog sin anden udvisning, men det blev kun til 62 sekunders powerplay, inden Mike Vernace havde givet russeren selskab. Vernaces udvisning viste sig at blive noget dyrere, da Aalborg 28 sekunder inde i tredje periode omsatte powerplayet til en 1-2 føring på et mål af Oliver Hinse.

Kabanov havde åbenbart ikke fået nok af sine visit i straffeboksen, så det blev til alle gode gange tre ni minutter inde i tredje periode. Alle gode gange tre, så denne gang klappede Rungsteds powerplay i form af Robin Bergman.
Powerplayet klappede igen med fire minutter igen. Denne gang var det dog ikke Kabanov, der havde taget plads i straffeboksen, men derimod Lasse Bo Knudsen, hvorfra han kunne se Marcus Olsson styre skuddet fra Mattias Persson i mål.

Da Mikael T. Christensen med lidt under to minutter tilbage blev udvist for en tripping, lugtede piraterne blod. Men hverken timeout eller en ekstra mand på isen var nok til, at piraterne fik fingrene i skatten.

Tre på stribe! Både til Rungsted – i ligaen og mod Aalborg. Sådan drenge!

Med nederlag til SønderjyskE, Gentofte, Aalborg og Odense, er der nu syv point ned til femtepladsen. Med seks kampe tilbage, før vi runder de 20, ligner det rigtigt meget en weekendtur til Herning engang i januar.
Husk at stem på kampens spiller. Du finder afstemningen HER.

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Aalborg Pirates 3-2 (0-0, 1-1, 2-1)
20:19 1-0 Nikolaj Rosenthal (Mikael T. Christensen, Robin Bergman)
25:21 1-1 Mikkel Højbjerg (Clay Anderson, Martin Højbjerg)
40:28 1-2 Oliver Hinse (Martin Lefebvre, Pierre-Oliver Morin) PP1
49:38 2-2 Robin Bergman (Morten Jensen, Mikael T. Christensen) PP1
56:26 3-2 Marcus Olsson (Mattias Persson, Nikolaj Rosenthal) PP1

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 4 x 2 min.
Aalborg Pirates: 5 x 2 min.

Skud: 30-25 (11-10, 13-7, 6-8).

Tilskuere: 655.