Tre i træk! Rungsted topper med maksimumpoint
Tre på stribe! Rungsted Seier Capital er efter sæsonens tre første kampe det eneste hold i Metal Ligaen med maksimumpoint, efter Frederikshavn White Hawks blev slået i det nordjyske.
Sejren på 3-2 blev cifremæssigt tættere, end hvad det burde have været, for Tadeas Galansky havde væsentligt mere at se til i Frederikshavn-målet, end hvad Thomas Lillie havde på sin tidligere hjemmebane.

Powerplayet lynede tidligt
Rungsted Seier Capitals powerplay har været meget stærkt i denne sæson – og kampen i Frederikshavn var ingen undtagelse. Blot 26 sekunder skulle der gå, før Tyler Fiddler havde omsat kampens første powerplay til en Rungsted-føring.
Føringen fik desværre kun lov til at stå i sølle 29 sekunder, inden den tidligere Rungsted-spiller, William Boysen, havde udlignet for sin nye klub.

LÆS MERE: True klarede første cut

Igen, igen…
Sæsonens første tur til det høje nord gav på flere områder et dejavu til tidligere møder – med Odense og Aalborg. Frederikshavns tjekkiske mirakelmager i målet, Tadeas Galansky, ramte endnu en af ”de der dage”. Så trods overtaget skulle vi hen til blot 40 sekunder før anden periodes afslutning, før det atter lykkedes at passere Galansky igen.
Endnu engang var det Rungsteds stærke powerplay, der slog til igen. Denne gang var det Nikolaj Rosenthal, der genetablerede føringen.

LÆS MERE: Jarrett lægger skøjterne på hylden og bliver træner

Delaying the win
Selvom kampen var Rungsteds, så blev der for alvor spænding om udfaldet i kampens døende minutter. Meget kan ske i en ishockeykamp, når man blot fører med et mål i kampens slutning. To udvisninger for delaying the game gav Frederikshavn en gylden mulighed for at udligne. I stedet var det en tidligere Frederikshavn-spiller, Rungsted-kaptajn Marcus Olsson, der afgjorde kampen med sin scoring i det tomme mål.
Frederikshavn fik reduceret med 14 sekunder igen, men sejren og de tre point kom fortjent med hjem til Nordsjælland.

Kampen i tal:

Frederikshavn White Hawks – Rungsted Seier Capital 2-3 (1-1, 0-1, 1-1)
07.15 0-1 Tyler Fiddler (Nikolaj Krag Christensen, Tim Daly) PP
07.44 1-1 William Boysen (Mathias Mølgaard, Thomas Søndergaard)
39.20 1-2 Nikolaj Rosenthal (Charlie Sarault, Tim Daly) PP
58.58 1-3 Marcus Olsson (Robin Bergman) SH
59.46 2-3 Cam Spiro (Simon Grønvaldt, Christopher Frederiksen)

Udvisninger:
Frederikshavn White Hawks: 5 x 2 min. + 1 x 5 min. + GM (Ian Brady)
Rungsted Seier Capital: 6 x 2 min. + 1 x 5 min. + GM (Tyler Fiddler)

Skud: 17-37 (6-14, 6-14, 5-9).

Tilskuere: 1.377.