Tre på stribe – men ikke uden problemer

Der var genvalg til Sebastian Feuk i Rungsted-målet, da Rungsted hentede tredje sejr i træk ved at slå ligaens nye dreng, Hvidovre Fighters, med 1-2. Der skulle dog flere store redninger af Feuk til, for at sejren kom i hus.

Første periode bød ikke på de store oplevelser. En chancefattig periode, der som den skred frem, så Rungsted få mere og mere kontrol med kampen.

Rosenthal åbnede scoringen

Kampens første scoring tilfaldt Rungsted små fire minutter inde i anden periode. Morten Jensen stod for opspillet, der førte pucken frem til Mikael T. Christensen, der serverede pucken for Nikolaj Rosenthal, der uhindret bragte Rungsted i front.

Rosenthal kunne måske have bragt Rungsted på 0-2, men en knætackling forhindrede det. Det efterfølgende powerplay blev ikke udnyttet, men det gjorde Hvidovres, da de fik serveret en fem mod tre situation på halvandet minut.

Disciplinen

Vi har tidligere – blandt andet mod Esbjerg, råbt op om, at dumme udvisninger i den grad skal minimeres – og helst elimineres helt. Men at man først hiver en udvisning for for mange spillere på isen (den anden på fem kampe), for derefter at få en for forsinkelse af spillet, da pucken skydes ud, ja, det er sådan noget, der kan koste en sejre. Hvidovre udnyttede også den oplagte mulighed til at udligne.

Hvidovre blev ligeledes fanget i en for mange mand på isen-situation, da Morten Jensen viste overblikket, da en Hvidovre-udskiftning kiksede, og skød pucken over til de mange spillere udenfor Hvidovres boks. Det efterfølgende powerplay kastede desværre ikke en Rungsted-scoring af sig, så der var lagt op til en spændende tredje periode.

Posen blev rystet

Til tredjeperiode havde Peter Johansson foretaget et par ændringer. William Boysen og Jake Hansen havde byttet pladser, mens fjerdekæden blev holdt på bænken. Noget skulle der ske, for 1-1 mod Hvidovre med en periode igen var næppe det ønskede udgangspunkt.

I stedet for et voldsomt Rungsted-pres på Hvidovre-målet, var det Hvidovre, der greb overtaget i begyndelsen af tredje periode med et godt pres, hvilket blandt andet kostede et par Rungsted-icinger. Tredje periode var i den grad Hvidovres, hvor Sebastian Feuk med flere store redninger holdt Rungsted inde i kampen. Men, men, men, i stedet for en vel nok fortjent Hvidovre-føring, var det på ny tredjekæden, der bragte Rungsted i front.

Alexander Jensen førte pucken frem fra blå linje, hele vejen bag Hvidovre-målet, hvorfra han spillede pucken tilbage i slottet til en helt fri Mikael T. Christensen, der ikke var sen til at omsætte den flotte frispilning til en ny føring. Denne gang holdt føringen – ikke mindst takket værd flere store redninger af Sebastian Feuk.

Det positive her er, at det blev til tredje sejr i træk, men der er mange facetter i spillet, der i den grad gør, at man ikke sidder med en wuhuu-følelse ovenpå kampen.