True blev årets MVP i AHL-klub
At Alexander True har haft en kanon sæson i AHL, er der næppe nogen tvivl om. Her var den tidligere Rungsted-spiller tæt på at slå Lars Ellers AHL-rekord for flest point i en sæson af en dansk spiller.

Den flotte sæson har ført til en flot hæder til den 21-årige forward. Alexander True er nemlig blevet kåret til årets mest værdifulde spiller i sin klub, San Jose Barracuda.

True lavede i sin anden AHL-sæson 55 point i 68 kampe fordelt på 24 mål og 55 assister. Med de 55 point var True blot to point fra at tangere Ellers rekord på 57 point i 70 kampe.

De 24 scoringer rækker ligeledes til en andenplads på den interne danskerliste i AHL, hvor True kun er overgået af Nicklas Jensen, der i 2016-2017 (som 23-24-årig) lavede 32 mål.NHL-debuten banker på

Med et call up til San Jose Sharks’ trup og den flotte hæder hos San Jose Barracuda, er der næppe tvivl om, at Alexander True med sit spil har spillet sig skræmmende tæt på en NHL-debut.

Med en kontrakt for de to kommende sæsoner er det derfor fristende at tro, at med mindre der sker et eller andet helt vildt og uventet, at så får vi den første Rungsted-spiller at se i NHL, inden Trues nuværende kontrakt udløber i 2021.

Med titlen som årets spiller hos San Jose Barracuda, hvor True sluttede sæsonen som topscorer, må det efterhånden være et spørgsmål om tid, inden chancen kommer.

Det er fristende at sige, at det blot er et spørgsmål om, hvornår tilfældighederne lige ramler sammen i Trues favør.