True blev AHL’s bedste dansker
Med en stærk slutspurt, der også sendte San Jose Barracuda i slutspillet, strøg Alexander True til tops på AHL’s danskerliste, så han i sin rookiesæson blev den mest scorede dansker i AHL. Ikke dårligt af den 20-årige Rungsted-dreng!

True og Patrick Russell lå i de seneste uger i et tæt parløb om titlen som AHL’s mest scorende dansker, hvor True med to mål i den sidste kamp snuppede førstepladsen. De to mål sendte Alexander True op på 15 mål og 13 assists. Med de 28 point sluttede True dermed med et point flere end Russell.

Det er svært ikke at være imponeret af Alexander Trues flotte sæson, hvor han også var den dansker med det højeste pointsnit per kamp. De 28 point er samtidig et stykke dansk AHL-historie, idet Alexander True også er den ikke-draftede dansker, der har lavet flest point i AHL på en sæson.

True og holdkammeraterne fra San Jose Barracuda, der nu også tæller landsmanden Joachim Blichfeld, tager hul på slutspillet natten til fredag, hvor San Jose møder Tucson.

Alexander True har allerede fået grønt lys til at deltage i VM af San Jose-organisationen, så med danske briller er det nu blot at vente og se, hvor langt den stærke Rungsted-knægt kommer i AHL-slutspillet.

AHL’s grundspilstopscorer blev 29-årige Chris Terry, der lavede 32 mål og 39 assists – 71 point i 62 kampe.