True og Harries Andersen får kontrakt
Nicolai Harries Andersen ishockey

Oliver True og Nicolai Harries Andersen forbliver en fast del af holdet for den resterende del af sæsonen. Rungsted Seier Capital annoncerede onsdag, at man har skrevet kontrakt med de to unge spillere for den resterende del af sæsonen.

Oliver True indledte sæsonen i Nordamerika, hvor det ikke endte med en kontrakt for resten af sæsonen, hvorefter han kom tilbage til Rungsted – i første omgang på en tryout. Den er nu blevet til en regulær kontrakt.

Nicolai Harries Andersen blev op til denne sæson indlemmet i truppen, hvor det blev til en del istid i træningskampene og sidenhen indhop i ligaen. Kontrakten til den 17-årige forward passer ganske fint ind i ambitionen om, at flere spillere fra RIK skal ende på ligaholdet.

– Vi har med indgåelsen af de to kontrakter vist, at vi er villige til at blive ved med at investere i fremtiden. Det er vores håb, at begge unge drenge kan blive etablerede Metal Liga-spillere indenfor de kommende år, udtaler Rungsted Seier Capitals direktør, Thomas Friberg til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Med indgåelsen af de to kontrakter har vi seks spillere, der er født i 2000 eller senere, og dermed lægger vi det vigtige fundament, for også i fremtiden at kunne spille med i toppen af Metal Ligaen.