TV-kamp: Sæsonens første slag om Sjælland venter
Shane Hanna
Shane Hanna, Rungsted Seier Capital.

Allerede i sæsonens anden kamp venter sæsonens første derby – slaget om Sjælland, mod Rødovre.

For Rungsted Seier Capital gælder det om at bygge videre på takterne fra den seneste Champions Hockey League-kamp og ikke mindst sæsonpremieren mod Herning.

Rødovre Mighty Bulls var i guldsæsonen et af de få hold, der i løbet af grundspillet formåede at drille de kommende mestre.

Derbykampe har bare sit eget liv – og sådan kan det meget vel også blive i denne sæson.

Bliver oksekærren parkeret foran O’Connor?

Målene har ikke været mange i Rødovres to første kampe. Tre mål mod Odense og et enkelt i Frederikshavn, hvor Mighty Bulls var uden Teemu Virtala, tegner på, at tendensen fra sidste sæson fortsætter i form af en kamp, hvor fight og kampen om pucken kommer til at fylde meget.

For Rungsted Seier Capital venter der vel den, på papiret, dårligste modstander i seks kampe, så det bliver spændende at se, hvad det giver drengene af ekstra muligheder for at finpudse og justere spillet.LÆS MERE: Puckoloco – RSC samler ind til nødlidende nordjyske fans

Første sejr står på programmet

Mens der i Rødovre er utilfredshed med, at det kun er blevet til to point i de første to kampe, så kan man i Rungsted-lejren have samme følelse med det ene point, som sæsonpremieren kastede af sig i Herning.

Om man er blevet forvent, er nok en sandhed med definitioner, når man kan tillade sig at være lidt utilfredse med et point i Herning, men spillet var bestemt til mere.

Hvis man gerne ville have haft flere point i Rødovre-lejren, så kunne man jo have ladet være med at smide et point til Metal Ligaens dårligste hold ovenpå en 2-0-føring.

Netop følelsen af at et point var for lidt i Herning, skal gerne være den, der driver holdet frem til sæsonens første sejr.

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.00.

Er du Champagnebugtens skarpeste PS4-spiller?

I anledning af at Rungsted Seier Capital er med i NHL 20, har vi fyret op for en PS4-liga.

Se hvordan du deltager her.