Udenlandsk forward er fortid hos mestrene
Det kom som stor overraskelse her på redaktionen, da de danske mestre fra Rungsted Seier Capital tilbage i slutningen af september offentliggjorde, at man havde føjet ungarske Donat Szita til truppen.

Szita blev af sportschef Morten Hagen den gang fremhævet for sit skøjteløb og sine evner i nærkampene. De kompetencer får Rungsted Seier Capital dog ikke gavn af resten af sæsonen, da Donat Szita nu ifølge Champagnebugtens oplysninger har forlagt de forsvarende mestre for at rejse hjem til Ungarn.

Vi nævnte tilbage i slutningen af oktober rygterne om, at Szita var på vej væk, men der skulle altså gå yderligere tre måneder, før det blev en realitet.

Ifølge oplysningerne herfra var Szitas afsked efter eget ønske fra den 24-årige forward, der dermed nåede 21 kampe i Metal Ligaen, hvor det blev til fire scoringer og fire assister, hvilket rækker til en 11. plads på den interne topscorerliste.Ikke flere forstærkninger på vej

Trods Szitas afsked er der dog ikke udsigt til yderligere forstærkninger, da Rungsted Seier Capital med tilgangen af Brandan Gracel og David Madsen har brugt de sidste transfers, som de havde for denne sæson.

Der kommer dermed ingen forstærkninger til backlinjen, hvorved André Pison og til dels også Daniel Madsen har udsigt til en del spilletid på backlinjen i den resterende del af sæsonen.

Brandan Gracel afventer i skrivende stund en arbejdstilladelse, hvilket i de fleste tilfælde er klaret indenfor fire uger.

Med lidt held kan Gracel dermed være klar kort tid før landsholdspausen i forbindelse med vinter OL i februar.