Unibet: Rungsted er langt fra guldfavorit
Unibet er som en af de første bookmakere ude med et spil på, hvem der vinder det danske mesterskab i 2018-2019 sæsonen. Ikke helt overraskende er Herning favoritter, men vurderingen af Rungsted overrasker os dog lidt.

Unibet giver nemlig hele odds 12.00 på DM-guld til Rungsted Seier Capital, hvilket placerer Rungsted på sjettepladsen i odds-feltet. I forhold til oddsene på top fire-holdene, så overrasker dette odds dog lidt. For er Herning, Esbjerg og SønderjyskE så meget bedre – hvis overhovedet bedre, end Rungsted?
Det overrasker os faktisk mere, at SønderjyskE er hele nede på odds 4.75 (tredjestørste favorit) foran Esbjerg (5.50).
Fra bookmakerens top fire-favoritter ser man noget af et spring ned til Frederikshavn på femtepladsen. Her er man allerede oppe på odds 10.00.

Hvorfor overrasker det os?
Rungsted endte sidste sæson i semifinalen og efterfølgende med bronzemedaljerne om halsen. Der har selvfølgelig været en del afgang i truppen, men foruden Morten Green – og måske også Sebastian Feuk, er det afgange, der har påvirket bredden – ikke topniveauet i truppen.
Det overrasker især overfor SønderjyskE – og måske også Esbjerg, når man tager til- og afgange i betragtning i forhold til trupperne sidste sæson. Men hva’, det kan jo komme spilleglade Rungsted-fans til gode.

Langt op til top seks
Man kan godt glæde sig over Unibets vurdering i forhold til en plads i top seks og top otte. Der er nemlig langt fra top seks og ned til bunden – skal man tro Unibet. På syvendepladsen ligger nemlig Rødovre til odds 35.00, mens bundtrioen bestående af Herlev, Hvidovre og Odense alle giver odds 101.

Odds på vinder af Metal Ligaen 2018-2019
2.75 – Herning Blue Fox
4.00 – Aalborg Pirates
4.75 – SønderjyskE
5.50 – Esbjerg Energy
10.00 – Frederikshavn White Hawks
12.00 – RUNGSTED SEIER CAPITAL
35.00 – Rødovre Mighty Bulls
101.00 – Herlev Eagles
101.00 – Hvidovre Fighters
101.00 – Odense Bulldogs