Valg: En enig trup har valgt
Får Herlev spillet playin-sejren i hus i aften, så vi får kvartfinalevalget i aften? Muligheden er bestemt til stede, men hvordan har valgprocessen været forud for Rungsted Seier Capitals første førstevalg, der åbner op for nogle forhåbentligt gyldne muligheder.

– Det er en rigtig god mulighed at have. Det var dejligt at hive grundserien hjem, men de to ting der følger med, kan blive en stor fordel. Det er fedt at stå på hjemmebane i eventuelt en kamp syv og at kunne vælge, hvem man føler passer bedst til vores spil ide, fortæller Rungsted Seier Capitals Rasmus Andersson.

Det vælges der ud fra
Der er mange aspekter, der skal tages højde for, når der skal vælges en kvartfinalemodstander. Men hvilke ting har man set på internt på holdet forud for det kommende kvartfinalevalg?

– Jeg synes, at det er vigtigt at vælge et hold, som man har haft et godt spil imod, men med det sagt tror jeg ikke, at der er så stor forskel på, hvem man vælger her af modstander. Alle hold er gode, og de lidt lavere rangerede hold har afsluttet grundserien med godt spil og sejre, så vi står foran en opgave, der ikke skal undervurderes, fortæller Rasmus Andersson og fortsætter:

– Da det endelige valg blev taget, var det kaptajnerne og trænetteamet, der tog beslutningen, så det har jeg ikke haft en del i.

Enighed i truppen
Hvem modstanderen i kvartfinaleserien bliver, må vi væbne os med lidt tålmodighed for at få svaret på. Det bliver dog en modstander, som truppen er enige i valget om.

– Jeg føler, at vi alle er på samme side og er tilfredse med det valg, der blev truffet. Vi ved godt, at vi ikke har vundet noget guld endnu og at der skal lægges en solid arbejdsindsats ned for at vinde. Det er vi klar til – og det skal nok blive sjovt, siger Rasmus Andersson.