Växjö udlejer Røndbjerg til Allsvenska-klub
Jonas Røndbjerg ser ud til at skulle slutte sæsonen hos Allsvenska-klubben IF Troja/Ljungby. Den 18-årige dansker er af SHL’s tophold, Växjö Lakers blevet udlejet for den resterende del af sæsonen.

Stortalentet fra Rungsted kan dog hentes tilbage til Växjö senere på sæsonen, da han med sine 18 år betegnes som en juniorspiller – og disse kan frit hjemkaldes.

Udlejningen af Jonas Røndbjerg kommer to dage efter, at Växjö har forstærket sig med publikumsfavoritten Dennis Rasmussen, der er vendt tilbage til Sverige efter i de seneste fire sæsoner at have forsøgt sig i Nordamerika, hvor det senest blev til kampe for Anaheim Ducks og deres farmerhold, San Diego Gulls.

Udlejningen ser dermed ud til at være et forsøg på at skaffe Jonas Røndbjerg så meget spilletid som muligt på seniorniveau, selvom det uden tvivl er ærgerligt for den 18-årige dansker, da Växjö i den grad har kurs mod det svenske mesterskab.

Røndbjerg har i denne sæson spillet 35 SHL-kampe for Växjö, hvor det er blevet til  seks mål og 11 point, mens det er blevet til tre mål i de 12 CHL-kampe, som den unge dansker har spillet for det svenske tophold.

Hos IF Troja/Ljungby bliver Jonas Røndbjerg holdkammerater med Nicolai Meyer.