Vendepunktet skal nok komme

Med tre nederlag i de sidste tre ligakampe kan det lyde lidt overoptimistisk, men vendepunktet skal nok komme. Søndagens nederlag var af den lidt mere bitter slags, da vi reelt burde have slået Esbjerg.

De berømte busben og de sidste rester af et hårdt program i forbindelse med Continental Cup og skader, var udslagsgivende, da Rungsted søndag tabte til Esbjerg.

Mens esbjergenserne var effektive – og en anelse heldige på et af målene i første periode (2-0 målet), så kæmpede Rungsted med at komme igennem til de helt store chancer. Der var flere gange optræk til noget, når der blev sat fart på af de forskellige wings, men det var som om, at de resterende holdkammerater ikke altid nåede med frem til at assistere puckføreren.

1-0 målet skal Esbjerg have, det kom via et stærkt pres, hvor Feuk efter flere redninger til sidst var chanceløs. 2-0 målet var til gengæld bare sur r**, da Felix Scheel fik afrettet skuddet, der blev sendt på mål helt ude fra banden.

Der gik dog næsten tre perioder, før der for alvor kom gang i spillet, der brød igennem Esbjerg-defensiven. Men at der stadig mangler lidt ovenpå den seneste tid, var at se, da slutspurten skulle sættes ind. Der er dog væsentlig fremgang at spore i forhold til kampene mod Herning og Gentofte, så der er grund til at være fortrøstningsfulde. Om vendepunktet kommer tirsdag mod Rødovre eller torsdag mod Aalborg, er dog i gråzonen. Men der er i den grad grund til at tro, at det vil vende efterfølgende, da man har en kamppause frem til den 5. december, når det gælder Odense.

Vi fornemmer, at der her måske er mulighed for et comeback til TC – hvis alt går vel, hvilket blot vil styrke holdet yderligere. Det store spørgsmål er så her, om man vil holde fast i nogle af kædesammensætningerne, gå tilbage til ”de gamle”, eller helt ryste posen på ny. Alt andet lige vil det måske være værd at overveje, om man så småt kan ramme nogle stabile formationer, hvis sammenspillet for alvor skal sidde frem mod slutspillet.