Alexander True: Man skal gøre sig fortjent til spilletid
Alexander True fik tidligere på måneden sin AHL-debut, da den tidligere Rungsted-spiller tog hul på sin professionelle karriere i USA.

I en trup med 16 NHL-draftede spillere og en tidligere Stanley Cup vinder, er der kamp om spilletiden. Som ny i truppen og som AHL-rookie skal der derfor arbejdes hårdt for at komme frem i rækkerne.

– Jeg synes, at jeg får fin spilletid, både fem mod fem, og så spiller jeg også boksplay, men det er lidt, hvad man gør sig fortjent til mere spilletid herovre, så jeg prøver at knokle på, så hårdt som jeg kan, så jeg kan få så meget spilletid som muligt, fortæller Alexander True til Champagnebugten og fortsætter:

– Jeg forventer, at vi udvikler os som hold gennem hele sæsonen og bliver bedre og bedre. Vi har en del nye og unge spillere, så jeg tror, at vi kommer til at blive bedre i løbet af sæsonen. Personligt vil jeg gerne arbejde hårdt og gøre mig fortjent til så meget istid så muligt, så jeg kan udvikle mig mere.

– Det er fedt at komme ind i en nye organisation og møde en masse nye mennesker, også er det også topprofessionelt, så det er jo bare fedt.

LÆS MERE: SÅ SKAL VOVSE SÆTTES PÅ PLADS – OPTAKT TIL ODENSE-RUNGSTED

Fire point i fire kampe
AHL-debutten blev i San Jose Barracudas førstekæde, hvorefter Alexander True blev flyttet til tredjekæden. Et skifte der på den unge Rungsted-centers pointproduktion har været rigtig god.

– Starten på sæsonen er gået godt personligt, det var dejligt at få det første mål ude af vejen tidligt.

– Jeg følte ikke, at min præstation ved min første AHL-kamp var specielt god eller dårlig, den var ret middel, men det var rart at være på isen, da vi scorede det afgørende mål, fortæller Alexander True.

Stærk optakt
Der er næppe nogen tvivl om, at det er et stort spring, når juniortiden erstattes af tilværelsen som professionel. Forberedelserne til overgangen greb Alexander True an på en anden måde, end han hidtil har forberedt sig til sæsonen.

– Min forberedelser for denne sæson har været anderledes, da jeg har trænet med Martin Thimm henover denne sommer. Det har været en rigtig god sommertræning, og jeg har aldrig følt mig så klar til sæsonen, som jeg gjorde i år, siger Alexander True, der sommertrænede sammen med sin fætter, Nikolaj Ehlers.

Alexander True spiller sin syvende AHL-kamp natten til lørdag, når San Jose Barracuda tager hul på et tre kampe langt roadtrip mod henholdsvis San Antonio Rampage, Texas Stars og Ontario Reign.
Efter de første seks kampe ligger Alexander True nummer 22 på AHL-rookielisten med fire point.