Så skal vovse sættes på plads
Det er blevet tid til sæsonens første kamp mod de ellers så bidske bulldogs fra Odense, hvor den står på back-to-back kampe fredag og lørdag.

På plads, vovse!
Ser vi tilbage på, hvordan sidste sæson sluttede med kvartfinalenederlaget til Odense, så er der i den grad revanche til gode. Men ser vi på denne sæson, så er der grund til at tro på mellem tre til seks point i weekendens to kampe mod Odense.

Med seks sejre i 12 kampe, hvis vi tæller overtidssejre med, så har det været 50/50 for Odense, der dog har virket stærkest på hjemmebane. Kan vi derfor få sat vovse på plads allerede fredag, så er der mere end god grund til at tro, at Rungsted med seks point kan skabe så stort et forspring, at Final Four-deltagelsen er sikret – eller så godt som.

De fynske bulldogs har været ret svingende, hvilket ses ved, at de ikke har vundet mere end to kampe i træk og nærmest er gået fra sejr til nederlag fra kamp til kamp.

Som det har været sædvanen de sidste par år, så er Odense ført an af Dale Mitchell og førstekæden, der i denne sæson ud over canadieren med firseroverskægget består af Søren Nielsen og Anthony Camara. Meget kan man sige om Mitchell, og meget af det er nok heller ikke helt af vejen, men kedeligt er det aldrig, når den iltre canadier går på isen. Camara viste i træningskampene og sæsonpremieren, at han kan gøre Mitchell kunsten efter. Mitchellkæden har stået for 18 ud af Odenses 37 mål indtil videre, så kan man lukke den ned, så burde sejren være halvt i hus.

LÆS MERE: ALEXANDER TRUE – MAN SKAL GØRE SIG FORTJENT TIL SPILLETID

Skader har ikke stoppet stimen
Med skaderne til Morten Green, Marcus Nielsen og Alexander Jensen er kæderne blevet ændret lidt i forhold til dem, der tog hul på sæsonen. Konstellationerne med Mikael Christensen, Nikolaj Rosenthal og Robin Bergman i førstekæden, Mattias Persson, Marcus Olsson og Jake Hansen i anden kæden ser begge stærke ud. Dertil kommer tredjekæden, der ikke helt kan afskrives. Ovenpå nederlagene til Herning og Gentofte er stimen nu atter oppe på tre.

Vi så i back-to-back kampene mod Herlev, at Kevin Lindskoug og Sebastian Feuk delte kampene mellem sig. Det vil vi også vurdere, bliver scenariet denne weekend. Men hvem der får fredag, og hvem der får lørdag, tør vi ikke spå om.

Vi har nævnt det lidt tidligere – og vil også gør det igen. Boxplay… Bulldogs’ powerplay, især med Mitchell-kæden har allerede vist tænder i denne sæson – flere gange endda. I betragtning af at vi har indkasseret syv powerplayscoringer i de sidste fire kampe, er 70 procent af de indkasserede mål scoret i powerplay. Med andre ord: holder vi fem mod fem så meget som muligt, så er chancen for en sejr væsentligt stor, idet vores Rungsted-drenge har været stærkere end modstanderne, når den hedder fem mod fem.

Liveopdatering
Husk at følg kampen live på Champagnebugten.dk. Vi opdaterer fra kampen i Odense via Twitter-feedet på forsiden. Så følg med der eller følg os via Twitter.