Bookmaker: Røndbjerg og Jensen får det svært
Mathias Røndbjerg - Rungsted Seier Capital - Champagnebugten

Bookmakerne spår ikke Mathias Røndbjerg og Morten Jensen store chancer i forhold til at sikre oprykkerne fra Kristianstads IK endnu en sæson i Hockeyallsvenskan.

Det er i hvert fald konklusionen, når man ser på Unibets odds for, hvem der vinder Hockeyallsvenskan i 2019-2020.

Her ligger danskerklubben næst sidst på listen til odds 56.00 – sammen med Almtuna IS. Storklubben MoDo topper her listen til odds 3.25.

Faktisk var Kristianstads IK sidst på listen, da den udkom, men den plads har Tingsryds AIF overtaget til odds 61.00.

MoDo vil nok også være et godt bud på en kommende vinder af rækken.

Danskerklubben indleder sæsonen på hjemmebane den 20. september, hvor Tingsryd kommer på besøg.Et kig i krystalkuglen

Med de lave forventninger til Kristianstads IK tegner der sig allerede et par scenarier for den kommende sæson – måske endda mere 2020-2021 sæsonen.

Lykkes det Jensen og Røndbjerg at få en afgørende rolle i en potentiel overlevelse for oprykkerne, så er der ingen tvivl om, at dette vil styrke deres muligheder for en ny kontrakt i svensk ishockey.

Med udgangspunkt i bookmakernes spådom så kan især Mathias Røndbjerg næsten kun overraske positivt. Især hvis Kristianstads IK ikke tidligt på sæsonen bliver isoleret i bundet med et stort hul op til de øvrige klubber.

Forventningerne i Sverige virker til at være noget større til Morten Jensen, der i Kristianstads IK genforenes med flere på og udenfor isen, som han kender fra tiden i Rögle. Her bliver det spændende at se, hvordan den offensivt stærke back falder ind i det svenske spil.

Unibets odds på Hockeyallsvenskan 2019-2020

MODO Hockey 3.25
Timrå IK 4.50
Västerås IK 7.00
AIK 11.00
Mora IK 11.00
BIK Karlskoga 12.00
IF Björklöven 12.00
Södertälje SK 16.00
Karlskrona HK 28.00
HC Vita Hästen 36.00
Västervirks IK 41.00
Almtuna IS 56.00
Kristianstads IK 56.00
Tingsryds AIF 61.00

Hold øje med dagens spil

Vi introducerede med stor succes konceptet med dagens spil i sidste sæson. Dagens spil bliver i denne sæson udvidet med de i første omgang seks Champions Hockey League-kampe.

Målet er som i sidste sæson, at der i løbet af sæsonen via dagens spil skal laves så stort et overskud, at det dækker udgifterne til et sæsonkort (ståplads), så man ved at følge dagens spil kontinuerligt kan komme gratis til hockey.

Det lykkedes sidste sæson – og det håber vi også, at det gør denne sæson. Uden at blive for selvfede, så leverede Champagnebugten i 2018-2019 sæsonen en tilbagebetalingsprocent på hele 128% over 40 spilforslag.

Det er der ikke mange andre sider – selv ikke regulære spillesider, der kan levere. Heller ikke dem hvor der betales for spilforslagene.Få dit navn på trøjen

Du kan i den kommende sæson få dit navn på en Rungsted Seier Capital-trøje.

Via et unikt fansponsorat er det muligt for at støtte op om klubben og samtidig få en unik oplevelse igennem den kommende sæson.

Læs mere om fansponsoratet her.