Dagens spil – Rungsted Seier Capital – Hvidovre Fighters
Som et af denne sæsons nye tiltag introducerer vi konceptet ”dagens spil”, hvor vi kommer med et spilforslag på aftenens kamp.

Ideen med dagens spil er, at man går fra hallen med et smil, uanset hvordan kampen er gået. Vi tjekker som udgangspunkt ikke oddsene hos samtlige bookmakere med dansk licens, så det kan godt være, at oddset kan findes højere, end det vi har fundet heri.
Selve spiltippet er baseret på vores big data-analyser, generel statistik for ligaen, samt vores oplysninger omkring truppen og dens forfatning, samt vores viden om modstanderne (den kan godt være lidt mere begrænset, end vores viden om Rungsted).

LÆS MERE: Optakt: Rungsted Seier Capital – Hvidovre Fighters (sæsonpremieren)

Men nok introduktion om konceptet, nu kommer vi til dagens spil på sæsonpremieren mellem Rungsted Seier Capital og Hvidovre Fighters (Læs vores vurdering af Hvidovre Fighters for 2018-2019).

Dagens spil: Over 5,5 mål til odds 1.70 hos Nordicbet.

Hvorfor: Forpremieren på sæsonpremieren bød på noget af en målfest, hvor Rungsted på en stærk anden og tredje periode vandt med 8-5. Der scores ganske vel flere mål i træningskampene, end der normalt gøres i selve ligakampene, men hvis vi holder Rungsted-brillerne på, så har de også budt på en god offensiv, samt en defensiv der i perioder er til at tale med. Der er derfor god grund til at tro, at det bliver en underholdende og målrig affære, når Rungsted Seier Capital og Hvidovre Fighters åbner sæsonen i Bitcoin Arena – også selv hvis det ikke bliver til 13 mål som i forepremieren.