Double up på True-sejre i Nordamerika
San Jose Barracuda hentede sæsonens fjerde sejr, da de med tenniscifrene 6-1 hjemme i SAP Center slog Texas Stars. Dermed fik San Jose revanche for straffeslagsnederlaget til texanerne for lidt over en uge siden.

Den danske AHL-rookie, Alexander True, hentede sin tredje assist, da han lagde op til Marcus Sorensens powerplayscoring lidt over midtvejs i første periode. Sorensen var brandvarm og leverede et hattrick i sejren.

LÆS MERE: Stort interview med Alexander True

True har med sin assist skabt muligheden for en ny pointstime, da han scorede sit tredje mål i sæsonen i onsdagens 4-2 nederlag til Ontario Reign. Nu venter der San Jose og True en kamppause frem til den 11. november, hvor hul på et 11 dage langt ”home stand”, hvor der spilles fem hjemmekampe.

Lidt længere nord på var det en angrebslysten og skydeglad Oliver True, der var på isen, da Ottawa 67’s slog Sarina Sting med 4-3. Ovenpå sit første OHL-mål i den forrige kamp blev Oliver True noteret for fire skud – det fleste af ham i en OHL-kamp. For inden havde Oliver True højst haft to skud på mål i en kamp. Den danske OHL-rookie kom dog ikke på måltavlen denne gang, men det tyder på, at scoringen i forrige kamp har givet den 17-årige Rungsted-knægt et stort skud selvtillid.

Season count – Alexander True
GP: 10, G: 3, A: 3, P: 6, +/- 1, PIM: 6.

Season count – Oliver True
GP: 19, G: 1, A: 3, P: 4, +/- -3, PIM: 8.