Elvenes har fået NHL-kontrakt
Amerikanerne skal til at lære at sige ”jobba, jobba Elvenes”. Rungsted-legenden Stefan Elvenes’ søn har nemlig fået sin første NHL-kontrakt, hvor den 18-årige Lucas Elvenes har skrevet under på en tre-årig entry level kontrakt med Vegas Golden Knights.

– Jeg er meget glad. Da jeg hørte, at de var interesserede i at skrive kontrakt med mig, blev jeg glad. Mit mål har altid været NHL, siger Lucas Elvenes til Rögle BK’s hjemmeside.

LÆS MERE: Røndbjerg og co. er favoritter i Sverige

Elvenes, der blev draftet som nummer 127 i sidste års NHL Draft, havde oprindeligt kontrakt med Rögle BK for den kommende sæson, men ifølge en aftale mellem NHL og SHL, kan NHL-klubber skrive kontrakt med svenske spillere frem til og med den 15. juni – hvilket også var dagen, hvor Stanley Cup-finalisterne fik papir på Lucas Elvenes, der med tiden kan blive holdkammerat med Jonas Røndbjerg, der blev draftet som nummer 65 af Golden Knights i sidste års draft.

Om Elvenes allerede får spilletid i NHL i den kommende sæson, eller om han kommer til at tilbringe sæsonen hos Rögle, er endnu usikkert. I første omgang er han en del af Vegas’ development camp, der begynder den 26. juni.