Hvem er Rungsteds målkonge?
Nikolaj Rosenthal Rungsted Ishockey

Der er sket meget siden comebacket til det bedste selskab i 2013. Med titelforsvaret og Champions Hockey League i den kommende sæson bliver det til endnu en historisk sæson for ishockeyen i Rungsted.

Vi benytter optakten til titelforsvaret og Champions Hockey League-debuten til at se tilbage på, hvilke spillere der har gjort sig bemærket på forskellige områder.

Vi lægger ud med målene. Hvilke spillere har lavet flest mål for Rungsted Seier Capital (Rungsted Ishockey) siden comebacket til Metal Ligaen i 2013-2014?

1 – Nikolaj Rosenthal – 126 mål i 273 kampe.

Ingen over – men utroligt mange under, når det gælder til Rungsted-scoringer siden 2013-2014 sæsonen. Nikolaj Rosenthal har her scoret intet mindre end 126 mål i 273 kampe (grundspil + slutspil), hvilket er mere end tre gange så mange som nummer to på listen.

2 – Robin Bergman – 41 mål i 99 kampe.

Siden comebacket i ligaen, er der ingen udenlandsk spiller, der har lavet flere mål end Robin Bergman i Rungsted-trøjen.

Selvom det kun blev til to sæsoner, så lavede den svenske wing alligevel 41 mål.

Især Bergmans sidste scoring vil nok for evigt stå højt i hukommelsen for de fleste Rungsted-fans.

3 – Morten Green – 38 mål i 140 kampe.

Morten Green satte punktum for en imponerende karriere med sin scoring i det tomme mål, da Rungsted sikrede bronzemedaljerne i den sidste kamp i den gamle skøjtehal i Esbjerg.

4 – Marcus Olsson 37 mål i 108 kampe.

5 – Mattias Persson – 27 mål i 98 kampe.

6 – Morten Jensen – 23 mål i 116 kampe.

7 – Erik Hjalmarsson – 23 mål i 79 kampe.

8 – William Boysen – 23 mål i 169 kampe.

9 – Jake Hansen – 21 mål i 64 kampe.

10 – Tobias Kisum – 21 mål i 81 kampe.Top tre under pres

Placeringerne i top tre bliver der nok lavet om på i den kommende sæson.

Kaptajn Olsson er nemlig kun en scoring fra at hente Morten Green.

Selvom Mattias Persson driller sin svenske kædekammerat med, at han ikke scorer, så er der stor sandsynlighed for, at Marcus Olsson tager andenpladsen på listen i den kommende sæson.Få dit navn på trøjen

Der er lidt under en måned til deadlinen for trøjesponsoratet.

Vi er godt på vej til at få Champagnebugten og de mange, der støtter op omkring det, på en af kampetrøjerne i den kommende sæson (det bliver dog ikke Champions Hockey League-trøjerne).

Læs mere om indsamlingen til fansponsoratet her.