Finaleodds: 2.04 på Rungsted – Aalborg
DM finale Rungsted Aalborg

Bookmakernes store favorit er i finalen – og det er Rungsted Seier Capital også. Rungsted var forud for sæsonen blot nummer fem på bookmakernes liste over DM-favoritter, mens Aalborg fra begyndelsen af sæsonen toppede listen – sammen med Herning.

Favoritværdigheden havde dog udjævnet sig, da slutspillet blev skudt i gang. Faktisk er Rungsted nu Danske Spils favoritter forud for finaleserien.

Finaleoddsene forud for første kamp hedder hos Danske Spil:

  • 1.85 – Rungsted Seier Capital
  • 1.95 – Aalborg Pirates

LÆS MERE: Stor finaleoptaktRungsted er favoritter

Rungsted Seier Capital er faktisk pæne favoritter forud for den første finalekamp.

Hos Nordicbet er oddsfordelingen på 1X2 2.09 / 4.40 / 2.70, mens den hos Danske Spil er 2.15 / 4.40 / 2.60.

Det er dog en svær kamp at sætte spilforslag på.

LÆS MERE: Se de forventede lineups for den første finalekamp

Igennem grundspillet var det næsten oplagt at spille på Aalborg-sejre og over 5,5 mål i kampen. Se hvordan Rungsted og Aalborg har klaret sig indbyrdes og sammenlign slutspilspræstationerne her.

Der må dog forventes en anderledes Rungsted-tilgang til kampen – den som blandt andet kastede 3-0 sejren af sig hjemme over Aalborg i grundspillet.

Bookmakernes forventning er også, at der kommer over 5-6 mål i kampen, når man ser på oddsfordelingen. Over 5,5 giver blandt andet 1.68 – 1.72 de fleste steder.Ishockeyodds: 1. finale

Vi ender i en lille kombination til odds 2.04 for finaleoddset på den første finalekamp mellem Rungsted Seier Capital og Aalborg Pirates.

Finaleoddset er: Begge hold til at score mindst to mål i ordinær spilletid + Rungsted Seier Capital eller Aalborg Pirates til odds 2.04 hos Unibet.

Se alle Champagnebugtens gratis ishockeyods her.