Karrierestop: Feuk følte sig fastlåst
Det kom som en stor overraskelse, da 25-årige Sebastian Feuk annoncerede sit karrierestop tidligere på måneden. Et karrierestop der kom ovenpå en sæson med landsholdsdebut og en bronzemedalje.

Den nu tidligere Rungsted-keeper taler i et interview med Hockeymagasinet nu ud om sit farvel til ishockeyen, samt hvad der lå til grund for beslutningen om at stoppe med ishockeyen.

LÆS MERE: Double-triumf koster dansk deltagelse i Continental Cup

– Det er ikke en beslutning, som man bare lige træffer fra den ene dag til den anden. Jeg har haft en masse overvejelser igennem længere tid. Det er bygget op på, at jeg har følt mig fastlåst i Rungsteds system, hvor jeg har savnet, at jeg kunne udfolde mig som sportsmand og som person. Jeg har haft stor tålmodighed igennem årene, men har i sidste ende ikke fået realiseret drømmen om at bringe det videre til et højere niveau, fortæller Sebastian Feuk til Hockeymagasinet.

Du kan læse det fulde interview med Sebastian Feuk HER.