Krag-Christensen valgte Rungsted frem for udlandet
Det er ikke hver dag, at en dansk ishockeyklub kan hente en ung NHL-draftet dansk spiller hjem til Metal Ligaen. Det var alligevel, hvad Rungsted Seier Capital gjorde i den forgangne sæson, hvor Nikolaj Krag-Christensen kom flyvende ind fra Finland og hjalp et hold med akutte skadesproblemer.

Opholdet blev en succes for begge parter, så det vakte stor glæde, da en forlængelse af samarbejdet blev annonceret. Den stærke 19-årige center valgte her at bygge videre på sidste sæsons bronzemedaljer fremfor på ny at forsøge sig i udlandet.

LÆS MERE: Svensk modstander venter i træningskamp

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg godt kunne komme til udlandet igen, men jeg havde en lidt turbulent sæsonen sidste år med nogle skader og et klubskifte. Jeg var utrolig glad for den tid, som jeg havde i Rungsted sidste sæson, og jeg tror, at det er det bedste sted lige nu for mig og til at udvikle mit spil til et højre plan, fortæller Nikolaj Krag-Christensen.

Vil have mere ansvar
Som en ung spiller i NHL-klubbernes søgelys er udvikling og fremgang faste elementer i dagligdagen. Dertil kommer evnen til at blive endnu mere afgørende og tage et større ansvar på sig.

LÆS MERE: Røndbjerg og co. er favoritter i Sverige

– Jeg håber på, at jeg får noget mere ansvar end sidste sæson. Selvom jeg var tilfreds med sidste år, men jeg er også sulten på mere. Jeg ser mig selv som center, men at spille ude på kanten er ikke noget problem.

– Mit defensive spil er noget, som jeg kommer til at have fokus på, og selvfølgelig også mit offensive spil, som jeg ser som min stærke side, fortæller Nikolaj Krag-Christensen, der hen over sommeren også fokuserer på at styrke sin eksplosivet på isen.