Matchbolden udeblev – Frederikshavn udlignede

Matchboldene udeblev, da Frederikshavn udlignede til 2-2 i semifinaleserien ovenpå en kamp, hvor Rungsted ellers var foran med 3-1.

Varm velkomst

“You’ve been thunderstruck” lød i hallen mod nord, da holdene løb på isen. Det buldrede og bragede også foran Galanskys mål i begyndelsen af kampen.

Her var først Nikolaj Rosenthal og siden Marcus Olsson tæt på at bringe Rungsted i front. Lynet slog også til i form af Rasmus Andersson, da Rungsteds powerplay slog til.

Hjemmeholdet tog efterfølgende styringen med kampen. Det var også ganske efter spillet, at William Boysen udlignede. Ja, what a difference a suspension could have made.

LÆS MERE: Harries Andersen har kursen mod VM

Udvisningerne blev dyre

Det var et noget andet Rungsted-hold, der kom ud til anden periode, hvor der stod Rungsted på det meste i begyndelsen af perioden.

For anden gang blev det også til en Rungsted-føring, da Morten Jensen i en vending fandt Tyler Fiddler foran målet. Fiddler tøvede ikke og satte pucken ind med et lækkert first touch.

Glæden var stor blandt de medrejste Rungsted-fans, da Tim Daly bragede et slagskud ind til en 3-1 føring.

Den føring blev dog langt fra så vedvarende som håbet. Disciplinen kostede simpelthen, så der atter var stilstand på måltavlen efter anden periode.

LÆS MERE: Stille 1. april i dansk ishockey

Bortdømt?

Tredje periode blev på mange måder en åben slagudveksling mellem de to hold.

Med de blå briller på kan man roligt sige, at dagens dommerlinje på ingen måde var til Rungsteds fordel.

Især udvisningen til Frederik Høeg står som et stærkt eksempel på, at Mario Simioni havde fat i noget, da han betalte 10.000 kr. for at sige sin mening.

Slagudvekslingen faldt ud til Frederikshavns fordel, da Simon Grønvaldt blev matchvinder med et slagskud, inden Dale Mitchell scorede i det tomme mål.