Stille 1. april i dansk ishockey
1. april er som regel en dag, hvor de danske ishockeyklubber og sportsmedier skruer godt op for humoren og bringer nogle sjove historier. Nogle af dem er ofte tættere på sandheden, end man skulle tro, når budskaberne kommer ud med et glimt i øjet.

2019 var heller ingen undtagelse, selvom det dog ser ud til, at mange af de danske hockeyklubber har mistet humoren lidt i år.

Mens vi selv kørte historien om, at Frederikshavn havde forlangt Nikolaj Rosenthals scoring annulleret, så blev der ellers joket med identitetsændringer, dommerbesætning og andet rundt om i Ishockeydanmark. Vi har i år samlet de forskellige ishockeyudgaver af aprilsnar her:

Herning Blue Fox

Midtjyderne jokede med farveskift og navneændring til Purple Fox. Læs den midtjyske aprilsnar her:

http://bluefox.dk/nye-tider-nyt-faellesskab-nyt-navn/Rungsted Seier Capital

Den danske dommerstandard er ofte diskuteret – og nok ikke helt uden grund. Rungsted Seier Capital kom derfor med et ganske godt og humoristisk indspark, som du kan læse her:

https://www.rungsted.is/rungsted-ansaetter-egne-dommere/Rungsted Ishockey Support

Rungsted Ishockey Support var også på isen med en god aprilsnar og runder dermed et Rungsted-hattrick af med aprilsnaren om et sjællandsk samarbejde mellem fanklubberne. Du kan se hele opslaget her:Andre

Anders Overmark jokede på Twitter med, at han overtager Martin Struzinskis tjans som ekspert på TV2 Sport.

https://hockeytinget.dk/nyhedsarkiv/metal-ligaen/1-april-koeb-af-dommere-farve-og-navneskift-tv-debut-med-mere