Mikkel Persson takker for støtten og er snart tilbage
Mikkel Persson Rungsted Seier Capital

Smerterne var store – frustrationerne ligeså, da Mikkel Persson blev båret fra isen i træningskampen mellem Esbjerg Energy og Rungsted Seier Capital.

Onsdag var den 20-årige back på operationsbordet i Hvidovre (ikke Esbjerg som tidligere skrevet). Meldingerne derefter er ganske positive.

Mikkel skal have en skinne på benet de næste fire uger. Skinnen justeres løbende, så Mikkel gradvist kommer til at bruge benet mere.

Her dagen efter begynder Mikkel allerede stille og roligt på genoptræningen.

Når skinnen kommer af om fire uger,kan Mikkel begynde at træne frem mod et comeback på isen.

Det tager selvfølgelig lidt tid, men med Mikkels fightervilje snakker derfor heldigvis om et comeback til den unge Rungsted Seier Capital-spiller før jul.Takker for støtten

Ishockeyfans fra hele ligaen har sendt Mikkel varme tanker og ønsket ham god bedring ovenpå skaden i kampen mod Esbjerg.

I den forbindelse har vi fået denne besked fra Mikkel, som vi har lovet at give jer:

– Mange tak for støtten og alle de søde beskeder fra hele ligaens fans og ikke mindst alle fans i Rungsted. Det hjælper utroligt meget, og jeg vil gøre alt for at komme stærkt tilbage!Få dit navn på trøjen

Du kan i den kommende sæson få dit navn på en Rungsted Seier Capital-trøje.

Via et unikt fansponsorat er det muligt for at støtte op om klubben og samtidig få en unik oplevelse igennem den kommende sæson.

Læs mere om fansponsoratet her.