Optakt: Gensynet med Herning bliver svært
Final 4 og Metal Cup er lagt bag os, så nu venter tredje kamp i Herning på blot fem dage, når det gælder sæsonens fjerde opgør mod ligaens nummer et, Herning.

Selvom nyheden om de økonomiske problemer i Gentofte uden tvivl fylder en del i ishockeydanmark, så ændrer det ikke på kampens vigtighed. En sejr og tre point vil i den grad lune. Det har været tæt på et par gange, men Herning har i denne sæson desværre haft overtaget.

LÆS MERE: Kommentar: Gentoftes problemer skulle være undgået

Hvor står vi?
Final 4-kampene understregede desværre, at der fortsat er store svingninger i præstationerne på isen. Man gik fra at slå Odense med hele 7-0 til dagen efter at ramme et lavt niveau, hvor man endda selv havde andel i et par af Aalborgs scoringer.

Trængsel på skadeslisten
Det ser atter ud til, at der er trængsel på skadeslisten. Alexander Jensen og Joachim Holten Møller er stadig ude med længerevarende skader, mens vi senest har fået Emil Oliver Christensen og Mattias Persson på listen. Dertil kommer, at Nikolaj Krag Christensen og Mikael T. Christensen endnu ikke er klar til et comeback.

Om det så giver yderligere istid til de unge spillere i aften, ved vel kun Peter Johansson. Går man tidligt ned på blot tre kæder, så kan det blive en lang aften i Herning, når kræfterne slipper op i tredje periode.

LÆS MERE: Sådan påvirker en Gentofte-konkurs Rungsted

Forventningerne er små
Herning har i den grad noget, som de skal ud og revanchere ovenpå Final 4-fiaskoen. Her floppede rævene, så det aldrig blev til den midtjyske hockeyfest, som det nok var håbet på et par steder. Det må derfor forventes, at det er et Herning-hold, der kommer blæsende ud fra start i et forsøg på at sikre en tidlig føring.

Skal der point med hjem fra Herning, så må nøgleordene være effektivitet, disciplin og dosering, så vi ikke taber kampen tidligt.

Følg med
Tager du ikke selv turen til Herning, så kan ud følge kampen på Champagnebugten. Der liveopdateres fra kampen, så den kan følges via forsiden eller via vores Twitter-profil.