Optakt: It’s playoff time!
Nikolaj Krag Christensen - forward - Rungsted Seier Capital.

Så går det løs! Ventetiden er forbi. Endelig er det slutspilstid! Slutspillet skydes i gang med noget af en fest – og lad os håbe at den varer ved slutspillet igennem!

Rungsted Seier Capital går for første gang siden 2002 ind i slutspillet som grundspilsvinder. Med førstevalget og hjemmebanefordelen hele vejen i slutspillet kan man heller ikke lade være med at være spændte – og måske lidt forventningsfulde. Bliver i år året, hvor guldet atter rammer Bitcoin Arena?

LÆS MERE: Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Herlev Eagles (1. kvartfinale)

Alle mand klar?

Kamppausen ser ud til at have gjort Rungsted-truppen godt. Mattias Persson har meldt sig klar i et interview med RSC TV, og mon ikke også Tyler Fiddler atter er at finde i ”canadierkæden” igen, når pucken smides igen i aften?

Det er dermed et Rungsted-hold i stærkeste opstilling, der tager hul på kvartfinaleserien mod Herlev. Kæderne må derfor ventes at være tilbage i de vante formationer.

LÆS MERE: Big Data – Part 5: Udvisninger

Ørnene flyver højt

Det er fristende at sige højt at flyve, dybt at falde. Optimismen har boblet i Herlev de seneste par uger. Ja, nærmest så meget så man skulle tro, at vi var i gang med silly season og mesterskabet skulle snakkes til Ørneborgen.

Optimismen er dog til at forstå. Herlev har vel fået den bedste afslutning på et grundspil i mands minde, hvilket får drømmene til at flyve derudaf.

There’s more Optakt: It’s playoff time! ahead! Just click “Next” below!

Page 1 Page 2